:: Rozsdamentes tartó bilincsek

100 és 120 mm átmérőjű gyalult faoszlopokra kellettek a tartóbilincsek, csavaros összeszorításukkal rögzültek a megfelelő magasságban. A három fülön keresztül karabineres megoldással lehetett kipányvázni.


1 2 3 ...

:: Ipari hűtőkbe polcok és polcpolchelyek

Vendéglátós ismerõsöm kérte a segítséget, több új ipari hûtõt vásároltak, de polcot csak 3 db-ot kaptak mindegyikhez. Természetesen készen az a méret nem kapható sehol. Megoldottuk ezt is, az utolsó fázis már nem nálam készült, ez a homokfújás és szinterezés fehérre. Mondanom sem kell, ezáltal pár ezer forintból kétszeresére növelték a hûtõkapacitást, anélkül hogy új hûtõket vásároltak volna.


1 2 3 ...

:: Kis tartókampók eladótérbe

Hát ebből sokat kellett csinálni, nem mondom hogy nem volt uncsi :))

Másrészrő érdekes volt elkészíteni olyan segédeszközöket amik megkönnyítették a sorozatmunkát, egyben lehetővé tették a jó minőség és a tökéletesen egyforma darabok gyártását.


1 2 3 ...

:: Szerszám akasztók

Fejszék, kalapácsok, általában nyéllel ellátott szerszámok, eszközök felakasztására szolgáló tartókat kellett készítenem, nézzétek meg.


1 2 3 ...

:: Falra szerelhető húzodzkodó sporteszköz

Kedves ismerősöm otthon is szeretett volna kicsit erősíteni nemcsak az edzőteremben, most megvan rá a lehetősége. Az eszköz színét megbeszélik otthon a kedves feleséggel, így nem lesz háború a méretes vasdarab miatt :)))


1 2 3 ...

:: Kézfertőtlenítő lezárása lakattal.

A terméket értékesítő cég egy egyszerű lezárási lehetőséget kért egy gömb alakú kézfertőtlenítő egységre. A képeket végignézve átláthatóvá válik a funkcionalitása. A végtermék porfestve lett.


1 2 3 ...

:: Műhelyasztal

Adott méretek szerint készült, fiókhelyekkel. Munkalap 8mm-es kazánlemez, lábak-összekötők 40x40-es zártszelvény, fiókoknak szögvas.


1 2 3 ...

:: Fotógaléria 2.

Vegyesen: javítási munkák, kész termék újragyártása, egyedi alkatrész tervezése és kivitelezése stb.


1 2 3 ...

:: Fotógaléria 1.

Nemcsak szerszámkészítés és művészi beállítottságú munkákkal telnek a napjaim, sok a szerkezeti lakatos munka is. Ide kell egy állvány, oda egy biztonsági rács, amoda egy iparibb polctartó, ezeknek a felkéréseknek is eleget kell tennünk.


1 2 3 ...


 

                                   2011 Hevesi Gábor

Szerkezeti-lakatos munkák, Kevert témák 1.