:: Virágcseréptartó sétáló utcában

Színhely: Ráday utca, belváros, étterem, oszlopok. Hogyan tegyük szebbé?, természetesen mozgathatóvá (enyves kezûek ellen). A két alsó karika lézerrel lett kivágva, felsõ görgõzve 6-os köracélból, 6 db pálca meghajlítva a megfelelõ szögre, majd hegesztés, és festés.  Kb 5-6e ft-ból lehet kihozni darabját.

Munkafázisokról is vannak képek, remélem tetszik.smiley


1 2 3 ...

:: 40 cm-es bicikli szülinapra

Hát persze, hogy egy férjnek készült, aki rajongott fiatalon a sportkerékpárjáért. 40. szülinapra 40cm bicikli dukál, régi fotó alapján miniatürizálva. Volt ebbe a kis munkába minden, hajlítás, ívelés, vágás, hegesztés, fúrás stb. Természetesen az élénk piros féyezés már nem nálam készült.


1 2 3 ...

:: Szabad kőműves jel faldekor

Kíváncsi voltam sikerül-e visszaadnom fémből, térben ezt a szimbólumot. Magával a jelentéssel kezdjen mindenki amit akar, gondoljon róla bárki bármit, ez engem különösebben nem befolyásol. A végtermék úgy érzem kialakult, formát öltött és egy kedves ismerősöm falán díszeleg.


1 2 3 ...

:: Falikép görög mintával

Sok leeső vég megmarad egy-egy munka után, ezeket is próbálom felhasználni a magam módján, kifejezni önmagam. A spirál 20x20-as zártszelvényből, alatta 10-es köracél, jobb szélen 20x5-ös laposvas hullámosra hajtogatva.


1 2 3 ...

:: Virág alakú hamuzó

Egy kerti asztalon jó hasznát vehetjük, hacsak nem dobtuk el végleg azt a "büdös cigarettát". De szerintem a vendégekre is gondolhatunk...


1 2 3 ...

:: Szalvéta tartó csigabiga

Arra gondoltam jól mutat egy vasárnapi grilles asztalon, 8-as köracélból van hajtogatva, majd lakkozva.


1 2 3 ...

:: Hamuzó

Táncoló kis fémfigurák, fejük fölött osztott hamuzó.


1 2 3 ...

:: Keresve Istent !

Nagyon kedves hölgyismerõsnek készült, aki csakugyan szeretné megtalálni világunk alapigazságait.


1 2 3 ...


 

                                   2011 Hevesi Gábor

Művészi munkák, FémArt Galéria2.