:: Kipufogó konzol átalakítása

Új konzolt kellett készíteni mert nem éppen szakember fogott neki az új kipufogó végek felszereléséhez.


1 2 3 ...

:: Veterán BMW vonóhorog hajlítás

10 mm-es köracélból kellett legyártani a vonóhorog másolatát nem is egy darabot hanem mindjárt 10-et, ugyanis a műhely kifejezetten veterán BMW-k felújításával foglalkozik. A képeken az új és a régi darab, és az elkészülési folyamat.


1 2 3 ...

:: Kis tartókampók eladótérbe

Hát ebből sokat kellett csinálni, nem mondom hogy nem volt uncsi :))

Másrészrő érdekes volt elkészíteni olyan segédeszközöket amik megkönnyítették a sorozatmunkát, egyben lehetővé tették a jó minőség és a tökéletesen egyforma darabok gyártását.


1 2 3 ...

:: Írószertartó

Jó pár szerkezeti lakatos munkán túltettem már magam, de megvallom őszintén mindég sajnáltam a leeső 10-15-20 cm-es zártszelvénydarabokat. Nemrég jött az ötlet: mi lenne ha egy pofás ceruzatartót készítenék a maradékokból. Idővel több is elkészült, jó pár közülük ajándékká vált a barátoknak, ismerősöknek. Lényeg a lényeg, ha te is szeretnél rendet az íróasztalodon-rajzasztalodon, megrendelheted tőlem. Kb 50 db írószer elfér benne, és a színt is kiválaszthatod. Maga a bevonat szinterezési (porfestés) eljárással készül.

Ár: 12000 Ft.

Telefonszámom a Kapcsolat menüpont alatt.


1 2 3 ...

:: Kitűző panelek íróasztalhoz

Ez a két darab saját részre készült, meguntam a sok listát, fecnit az asztalomon. Vettem két parafa kitűző táblát, összehegesztettem hozzá egy-egy keretet, melyeknek a hátoldalára lézerrel vágott merevítőket tettem. Ezeket már könnyűszerrel felcsavaroztam az íróasztalom felső oszlopaira, így a sok papír a szemem előtt van, de mégse az asztal lapján.


1 2 3 ...


 

                                   2011 Hevesi Gábor

vágás, fúrás, üregelés, menetfúrás,menetmetszés, fémjavítás, esztergálás, görgőzés, csapágyazás, lemezmegmunkálás, hegesztés, hegesztés javítás, szerszámkészítés, prototípus, díszítő elemek, tervezés, nyújtás, zömítés, domborítás, peremezés, forma kialakítás, hajlítás, görbítés, préselés, fémtárgyak, fémszobrok, fém ajándéktárgyak,köracélhajlítás,ívelés,csőhornyolás,profil ívelés,profil görgőzés,csőáthatás készítése