:: Kitűző panelek íróasztalhoz

Ez a két darab saját részre készült, meguntam a sok listát, fecnit az asztalomon. Vettem két parafa kitűző táblát, összehegesztettem hozzá egy-egy keretet, melyeknek a hátoldalára lézerrel vágott merevítőket tettem. Ezeket már könnyűszerrel felcsavaroztam az íróasztalom felső oszlopaira, így a sok papír a szemem előtt van, de mégse az asztal lapján.


1 2 3 ...

:: Ékszertartó

Kicsi, egyszerû nyaklánctartót fabrikáltam. 7 darab 4mm átmérõjû hidegen húzott acél görbítgetve, kampókkal a végén. Megrendelés esetén sûrûbbre is készülhet.


1 2 3 ...

:: Koppány Zsolt alkotásai

Megismerkedtem egy hozzám hasonló beállítottságú emberrel, név szerint Koppány Zsolttal, aki igencsak szép és ötletdús lakásfelszerelési cikkeket készít vasból. Munkái kidolgozottak, letisztultak, mondhatnám picit irígykedem is rá, de az õ szavaival élve így lesz színes a világ. A képgalériában megnézhetitek a termékeit, ha pedig kedvetek szottyan megrendelni egy portékát, akkor az alábbi címen megtehetitek:

Koppány Zsolt, +36203921826

www.bubudesign.hu


1 2 3 ...

:: Rácsos tároló

Gyerekjátékok, mûanyag palackok, dobozok stb. gyûjtését segíti ez az személyre szabott tároló. Kerete 20x20 mm zártszelvény, a rácsozat 5x5 cm x 4mm háló. Utolsó munkafázisként szinterezve (porfestve) lett.


1 2 3 ...

:: Virág alakú hamuzó

Egy kerti asztalon jó hasznát vehetjük, hacsak nem dobtuk el végleg azt a "büdös cigarettát". De szerintem a vendégekre is gondolhatunk...


1 2 3 ...


 

                                   2011 Hevesi Gábor

vágás, fúrás, üregelés, menetfúrás,menetmetszés, fémjavítás, esztergálás, görgőzés, csapágyazás, lemezmegmunkálás, hegesztés, hegesztés javítás, szerszámkészítés, prototípus, díszítő elemek, tervezés, nyújtás, zömítés, domborítás, peremezés, forma kialakítás, hajlítás, görbítés, préselés, fémtárgyak, fémszobrok, fém ajándéktárgyak,köracélhajlítás,ívelés,csőhornyolás,profil ívelés,profil görgőzés,csőáthatás készítése